Infodata otvara novu poslovnu jedinicu

Kako bi se približili krajnjim kupcima kojih je sve više na teritoriji centralne Srbije, u svom savremeno opremljenom poslovnom prostoru počeće sa radom DOO "Infodata group" poslovnica Beograd na adresi Igmanska 12. U ovoj poslovnoj jedinici odvijaće se aktivnosti prodaje knjigovodstvenih rešenja, obuke korisnika, instalacije servera kao i obezbeđivanje internet usluga.

Infodata uspešno završila ECDL obuku upošljenika kompanije "Zdravlje-Actavis"

Na dvomesečnoj obuci organizovanoj za upošljenike kompanije "Zdravlje-Actavis" završen je program potreban za polaganje ispita i dobijanja ECDL START sertifikata. Ovaj program obuhvata obuku za rad sa Windows XP operativnim sistemom, MS Word-om, MS Excel-om kao i korišćenje modernih internet tehnologija. Obuku su vršili dipl. ing. Srebrenko Pešić ECDL Authorized Tester (CS 0426J) i dipl. ing. Dragan Ilić ECDL Authorized Tester (CS 0425J).

Pušteni u rad informatički sistemi u javnim preduzećima "Vodovod Leskovac", "Vodovod Lebane" i "Obnova" u Medveđi

Infodata je uspešno realizovala projekte izrada infomacionih sistema u javno-komunalnim preduzećima u Leskovcu, Lebanu i Medveđi. Vodovod Leskovac već godinu dana uspešno koristi informacioni sistem, pa se na osnovu njihovog pozitivnog iskustva pristupilo uvođenju sličnih programskih rešenja u Lebanu i Medveđi.

Infonet je ponovo pokrenuo akciju "5 za 5"

Ove godine, već tradicionalno, Infonet je pokrenuo akciju "5 za 5" u kojoj svim školarcima koji sa odličnim uspehom završe razred poklanja 5 sati interneta. Akcija je širokog obima i obuhvata sve škole na teritoriji Jablaničkog okruga i procenjuje se da će se tokom ove akcije podeliti oko 6500 internet sati. Akciju su medijski propratili TV Leskovac, TV Studio MT, TV 4S...
Svoju nagradu školarci mogu iskoristiti do početka naredne školske godine.

Infonet dobio dozvolu RATEL-a za pružanje internet usluga

Infonet je na sednici RATEL-a 12.01.2007. dobio odobrenje za pružanje internet usluga. Time je Infonet postao jedini zvanični internet provajder na teritoriji Jablaničkog okruga. Više o ovome na sajtu RATEL-a.

Infodata postala sponzor društva za pomoć MNRO

12.07.2007. godine potpisan je ugovor o donatorstvu između Infodate i društva za pomoć MNRO. Po ovom ugovoru Infodata će omogućiti pokretanje i korišćenje bežičnog interneta u prostorijama društva, gde i borave deca sa posebnim potrebama. Osim toga, Infodata će omogućiti i besplatno hostovanje sajta ovog društva.